Slide background

Industrieel Spuiterij Heinenoord

Allround spuitwerk voor bedrijven en consumenten

In Heinenoord op zoek naar een meubelspuiterij in de buurt? In de regio Heinenoord vindt u dan natlakken en meubels spuiten bij Roubos Industrieel Spuiterij. Keuken, keukenkastjes, tafel, deuren, kast en radiator spuiten? Zomaar een greep uit de mogelijkheden die we u in meubelspuiterij Roubos te bieden hebben. We werken in opdracht van particulieren en zakelijke opdrachtgevers. Dat kan zijn omdat u de wens heeft om de keuken te renoveren en daarbij de keukenkastjes wilt laten spuiten. Voor industriële objecten draaien wij ook onze hand niet om. Individuele deuren of een serie deuren natlakken? U kunt rekenen in Heinenoord en elders op onze inzet om er vakkundig een uitstekend resultaat uit te halen. We leggen u in een persoonlijk gesprek graag meer uit over hetgeen we in uw situatie in Heinenoord kunnen betekenen. Belt u ons voor informatie en een afspraak? U vindt ons telefoonnummer onderstaand.

Keuken renoveren in Heinenoord? Een voorbeeld

Een echtpaar in Heinenoord had de wens om de keuken te renoveren. De keuken was inmiddels zo’n 20 jaar oud en de apparatuur was allemaal al eens vervangen. Het raamwerk van de keuken was nog prima in orde. Het zou een beetje jammer zijn om de gehele keuken te vervangen door een nieuwe keuken. Er werd besloten om de basis intact te laten en de apparatuur gewoon te houden. De keukenkastjes spuiten en het aanrechtblad vervangen bleven over als concrete wensen. Voor het spuitwerk aan de keukenkastjes bent u bij Roubos Industrieel Spuiterij dan natuurlijk helemaal op de juiste plaats. Ruime keuze in alle denkbare stijlen en kleuren. De keuken op deze manier renoveren wordt zo uiterst duurzaam en krijgt toch een compleet nieuwe uitstraling. De keuken kan er weer voor vele jaren tegenaan.

Voor welk soort bedrijven in Heinenoord werken we vooral?

Om u een indruk te geven van het soort bedrijven waar we als Roubos Industrieel Spuiterij vaak voor werken hierbij een vijftal sectoren en bedrijven waar we voor werken:

  • Scheepvaartbedrijven
  • Meubelmakers
  • Marketing organisaties
  • Machine-industrie
  • Standbouw en interieur design

Industrieel Spuiterij Heinenoord

Neem contact op met meubelspuiterij Roubos in de buurt van Heinenoord

Bel Roubos Industrieel Spuiterij op telefoonnummer +31(0)78-6745096 voor meer informatie over de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder met ideeën en tips als u de keuken gaat renoveren. Voor een optimaal eindresultaat bij tafel, kast en keuken spuiten staan wij garant. Net als voor keukenkastjes, meubels, deuren en radiator spuiten. Zullen we binnenkort eens afspreken? Voor een opdracht in onze meubelspuiterij bij Heinenoord?