Slide background

Kast spuiten

Kasten voorzien van het beste spuitwerk

Wilt u een kast laten spuiten? Dan wilt u vast dat dit professioneel en voordelig wordt gedaan. Het spuiten van kasten is een van de specialismen van Roubos Industrieel Spuiterij. Wij beschikken over een moderne en goed toegeruste faciliteit in de Hoeksche Waard. Vanuit Strijen leveren we onze dienstverlening in spuiten aan consumenten en bedrijven. Is uw kast aan een opknapbeurt toe? Of heeft u bijvoorbeeld zelf een kast op maat gemaakt en wilt u deze laten spuiten? Dan voorzien we u graag van een vrijblijvende en passende offerte. Wellicht heeft u binnenkort ook een kast waar we met spuitwerk een waar juweel van kunnen maken. Ziet u de kast al staan? Dan zetten we met ons spuitwerk graag de laatste stappen om het concreet te maken.

Een voorbeeld van het effect na een kast spuiten

Voor een klant in Strijen mochten we aan de slag met een oude eiken kast uit de woonkamer. Zoals u waarschijnlijk weet zijn dit soort kasten bijna onverwoestbaar. Veel van dit soort kasten is qua robuustheid nog lang niet aan complete afschrijving toe. Steeds vaker kiezen consumenten en bedrijven er ook voor om meubilair duurzaam te gebruiken. Vernieuwen is dan een goed oplossing. Zo voorkomt u immers dat er nieuwe productie (en daarmee milieubelasting) plaatsvindt. Dit meubelstuk was grondig geschuurd en gedemonteerd. In overleg met de klant hebben we het spuiten gedaan met verschillende laklagen. In een kleur en stijl die (weer) past bij de rest van het interieur. Juist door het gebruik van dit meubelstuk in een nieuwe look werd een unieke uitstraling in het interieur van de woning bereikt.

Welke meubelstukken voorzien we bij Roubos van spuitwerk?

We spuiten niet uitsluitend kasten in onze meubelspuiterij. De volgende objecten komen ook veelvuldig voor:

  • Tafels
  • Keukenkastjes
  • Radiatoren
  • Design meubelen
  • Deuren en kozijnen

Kast spuiten

Ieder object dat bij ons de spuiterij verlaat is grondig gecontroleerd op kwaliteit en afwerking. Zo zorgen we iedere keer opnieuw voor de beste kwaliteit en service. Tegen een voordelige prijs; daar kunt u bij Roubos Industrieel Spuiterij ook op rekenen.

Contact opnemen om uw kast te laten spuiten

Bel met Roubos Industrieel Spuiterij als u informatie wilt over de mogelijkheden in onze spuiterij. Ons telefoonnummer is+31(0)78-6745096. Wij zijn uw specialistische spuiterij als het gaat om de kast spuiten.