Slide background

Keuken renoveren

Vakkundig uitgevoerd spuitwerk zorgt voor geweldige resultaten

Gaat u de keuken renoveren? Dan heeft u misschien al een nieuwe stijl voor de keuken in gedachten. In ieder geval zal het renoveren niet onopgemerkt aan u en uw gezin voorbijgaan. De keuken is immers een plaats waar u normaal gesproken dagelijks bent. Laten we er dan voor zorgen dat de tijd die we nodig hebben om het spuitwerk te doen zo kort mogelijk is. We denken graag met u mee over een optimale tijdsplanning. De keukenkastjes zouden bijvoorbeeld al binnen een week klaar kunnen zijn als we daar samen goede afspraken over maken. Zo heeft u in ieder geval alvast 1 meevaller in het vooruitzicht als u gaat renoveren.

Over Roubos Industrieel Spuiterij

Wij zijn een meubelspuiterij in Strijen. We beschikken over vakkundig personeel en tientallen jaren aan ervaring. Daarbij hanteren we altijd een praktische mentaliteit. Kunnen we ervoor zorgen dat u tijd en geld bespaart bij het renoveren van uw keuken? Dan doen we dat. We werken daarbij voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Voornamelijk in de Hoeksche Waard, maar steeds vaker ook een flink stuk daarbuiten. Reken op ons als het werk en het materiaal goed moet zijn. We gebruiken overigens vanzelfsprekend de nieuwste lakken en verven. Die voldoen aan de nieuwste inzichten op het gebied van milieuvriendelijkheid en veiligheid.

5 Voordelen van keuken renoveren ten opzichte van een nieuwe keuken

Als u de keuken gaat renoveren dan geniet u tenminste van de volgende voordelen:

  • Lagere kosten door te renoveren
  • Geen overbodige vervanging van onderdelen
  • Duurzaamheid door hergebruik
  • Volledig maatwerk
  • Geen levertijden

Keuken renoveren

Bij het maken van afspraken bij Roubos Industrieel Spuiterij houden we nadrukkelijk rekening met uw tijdschema. Wij doen ons best om de planning precies op uw volledige renovatie van de keuken aan te laten sluiten. Renoveren is voor u meestal een intensieve klus die veel impact op uw persoonlijke levenssfeer heeft. Zullen we het dan met de aanpak van Roubos in elk geval wat makkelijker maken?

Contact opnemen met Roubos over spuitwerk als u de keuken gaat renoveren

Bel Roubos Industrieel Spuiterij op telefoonnummer +31(0)78-6745096 voor informatie over de mogelijkheden. We luisteren graag naar uw eisen en wensen. Daarbij zorgen we voor een passend en vrijblijvend advies. Wilt u direct een offerte ontvangen? Dat behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Wellicht tot ziens bij Roubos Industrieel Spuiterij om de keuken te renoveren.