Slide background

Keukenkastjes spuiten

Een frisse een nieuwe blik in de keuken

Wilt u de keukenkastjes laten spuiten? Dan gaat u natuurlijk naar een goede meubelspuiterij. Het spuiten van uw keukenkastjes wordt vakkundig uitgevoerd bij Roubos Industrieel Spuiterij. Wij zijn gevestigd in Strijen en werken voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Op het gebied van spuiten zijn we van alle markten thuis. Onze opdrachtgevers komen uit de grootindustrie, maar evengoed kan onze klant een kleine meubelontwerper zijn. Het spuiten van een enkel ontwerp tot een hele serie keukenkastjes. Dat is een voorbeeld van de variatie aan spuitwerk die we bij Roubos in Strijen leveren. Heeft u een wens om ook uw keukenkastjes een nieuwe, frisse look te geven? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Roubos Industrieel Spuiterij. We zullen u een persoonlijk en scherp geprijsd aanbod doen. U vindt ons telefoonnummer om contact op te nemen onderstaand.

Veel verschillende materialen om te laten spuiten

Keukenkastjes zijn overwegend van hout of mdf gemaakt. Dit zijn op zich natuurlijk materialen die door allerlei spuiterijen vakkundig kunnen worden gespoten. Wat dacht u echter van materialen zoals pvc of metaal? Dat vraagt extra inzicht en machines. Daar beschikken we bij Roubos Industrieel Spuiterij ook over. Heeft u dus keukenkastjes of andere objecten van een afwijkende materiaalsoort? Dan zorgen we bij Roubos dat ook die materialen van vakkundig spuitwerk worden voorzien. In onze meubelspuiterij beschikken we over de modernste machines om veel verschillende soorten materialen te kunnen spuiten. Bel ons om navraag te doen of we ook uw wensen op het gebied van specialistisch spuitwerk kunnen vervullen.

Hoe kiest u een goed bedrijf om de keukenkastjes te spuiten?

Bij de selectie van een meubelspuiterij kunt u gebruikmaken van de volgende tips:

  • Zorg dat u vooraf een duidelijke prijsopgave op schrift heeft staan
  • Bekijk het complete aanbod en niet alleen de laagste prijs
  • Maak vooraf persoonlijk contact met een potentieel geschikt bedrijf
  • Bekijk of de eventuele beoordelingen logisch zijn
  • Vraag naar de service en garantievoorwaarden

Keukenkastjes spuiten

Contactgegevens van Roubos, specialist in keukenkastjes spuiten

Bel Roubos Industrieel Spuiterij op telefoonnummer +31(0)78-6745096 over uw wensen op het gebied van vakkundig spuitwerk van meubilair en kastjes. Bij Roubos Industrieel Spuiterij leggen we u graag de mogelijkheden voor. Beslist u om op ons aanbod in te gaan? Dan garanderen wij u keukenkastjes spuiten van de beste kwaliteit tegen de voordeligste prijs.