Slide background

Industrieel spuiterij Klaaswaal

Professioneel spuitwerk voor zakelijke en particuliere klanten

Bent u in Klaaswaal op zoek naar een professionele meubelspuiterij die zorgt voor een resultaat van professionele klasse? Dan gaat u natuurlijk naar een spuiterij bij u in de buurt van Klaaswaal: Roubos Industrieel Spuiterij. Wij beschikken in Strijen over een eigen meubelspuiterij. Daarbij kunnen we bijna alle soorten ondergronden voorzien van een lak- of verflaag die ieder object de gewenste uitstraling en klasse geeft. Wij werken voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers. Wilt u weten wat we voor u met natlakken, het renoveren van de keuken en het spuiten van een kast of tafel kunnen betekenen? Bel ons dan voor informatie of het maken van een afspraak. U vindt ons telefoonnummer onderstaand. U kunt ons overigens in minder standaard situaties langs laten komen bij u in Klaaswaal. Vrijblijvend advies en een topresultaat; daar staan we voor bij Roubos Industrieel Spuiterij.

Eenvoudig een nieuwe look voor uw interieur in Klaaswaal

De deuren en de keukenkastjes spuiten in Klaaswaal? Dat zijn bij uitstek twee onderdelen die direct bijdragen aan de gewenste uitstraling van uw woning of kantoor. Heeft u daarbij al eens nagedacht voor het positieve effect dat een oude radiator spuiten kan hebben op u en uw gasten? Wij merken dat dit soort verzoeken aan onze meubelspuiterij steeds vaker voor komt. Inderdaad, u bent met overspuiten altijd voordeliger uit dan met vervangen, maar u dient ook het milieu. Bijvoorbeeld keuken renoveren is dan zo’n onderwerp waar we steeds vaker voor aan de slag gaan.

Voor welke bedrijven in Klaaswaal doet Roubos het spuitwerk?

We noemen u een aantal soorten bedrijven als voorbeeld van de variatie aan zakelijke opdrachtgevers:

  • Meubelmakers
  • Interieurbouw
  • Standbouw
  • Pompentechniek en aanverwante industrieën
  • Scheepvaart

Industrieel spuiterij Klaaswaal

Uiteraard is het ook mogelijk om als bedrijf in Klaaswaal of elders spuitwerk te laten doen dat wij veelal voor onze particuliere klanten uitvoeren. Keuken renoveren? Keuken, meubels, tafel en deuren spuiten? U zegt het maar en wij zorgen voor een topresultaat! Misschien toch eens de lelijke radiator in de ontvangstruimte overspuiten? Wij helpen u om de uitstraling (en het visitekaartje) van uw bedrijf te verbeteren. Ook als het gaat om natlakken gaat u natuurlijk naar Roubos Industrieel Spuiterij.

U contactgegevens in Klaaswaal voor industriële- en meubelspuiterij Roubos

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om de keuken te renoveren? Keukenkastjes en meubels laten spuiten? Direct een afspraak maken voor natlakken en radiator spuiten? Bel dan met Roubos Industrieel Spuiterij op telefoonnummer +31(0)78-6745096. Wij zijn uw industriële meubelspuiterij in de buurt van Klaaswaal.