Slide background

Industrieel Spuiterij Maasdam

Eenvoudig overspuiten door een professionele spuiterij

Wilt u de keukenkastjes laten spuiten in Maasdam? Wellicht in Maasdam een radiator laten spuiten of een tafel? Dan bent u bij u in de buurt van Maasdam uitstekend uit bij Roubos Industrieel Spuiterij. Wij werken voor bedrijven en particulieren in de ruime regio Maasdam. Meubels spuiten en de keuken renoveren zijn de vaak gevraagde diensten die wij aan particulieren leveren. Voor bedrijven is er een enorme variatie aan objecten waar we onze handen voor uit de mouwen steken. Een kast voor op kantoor of de deuren spuiten bijvoorbeeld. Maar evengoed natlakken en een variatie aan objecten voor nieuwe verf worden in de meubelspuiterij vakkundig verwerkt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden in Maasdam? Leg ons dan uw vraag in een telefoongesprek voor. U vindt ons telefoonnummer onderstaand.

Particulieren kiezen ook in Maasdam voor vernieuwde meubels

In Maasdam is het al niet veel anders dan in de rest van Nederland. Steeds vaker wordt er gekozen voor duurzame meubels. Dan is het toch voor de hand liggend dat u voor de meest duurzame manier bij het vervangen van meubilair kiest? Door te laten overspuiten heeft u het oude meubilair 100% hergebruikt. Geen belasting voor het milieu door het kappen van bomen voor de houtproductie. Geen productiekosten en geen transportkosten. Ja, u heeft gelijk; er is een klein deel aan milieubelasting aan transport te berekenen voor het werk in onze meubelspuiterij in Strijen. Het overspuiten zelf wordt gedaan met de meest milieuvriendelijke verf en lakken. Welke materialen we precies gebruiken leggen we u graag uit op het moment dat we over uw meubilair en uw wensen in gesprek gaan. Er zijn wat dat betreft legio mogelijkheden. Heeft u ook meubels die u niet weg wilt doen, maar een tweede duurzaam leven wilt geven? Laat het ons dan weten, zodat wij u een passend aanbod kunnen doen.

Welke materialen worden zoal gespoten bij Roubos

Uiteindelijk kunt u bij ons bijna iedere materiaalsoort laten spuiten. In onze allround meubelspuiterij kunt u zeker terecht voor:

Laat u het ons weten als u een wens heeft op het gebied van spuitwerk in onze meubelspuiterij? We helpen u graag met een vrijblijvend advies en de beste kwaliteit en service.

Industrieel Spuiterij Maasdam

Contactgegevens van spuiterij Roubos bij Maasdam

Bel voor informatie over de mogelijkheden of voor een afspraak met Roubos Industrieel Spuiterij op telefoonnummer +31(0)78-6745096. Wij zijn uw specialist als meubelspuiterij in de regio Maasdam.