Slide background

Meubels spuiten

Uw meubilair voorzien van een fraaie look

Wilt u de meubels spuiten over laten aan een professioneel bedrijf? Dan vindt u in de Hoeksche Waard de meubelspuiterij van Roubos Industrieel Spuiterij. Wij beschikken voor het spuiten van uw meubels over de beste apparatuur en vakkundige medewerkers. Wilt u dat uw meubels precies zo worden, zoals u vooraf had gedacht? Laat het spuiten dan over aan een professioneel bedrijf, zoals Roubos. Reken bij ons op een praktische aanpak vanuit tientallen jaren vakkennis en ervaring. Wij werken vanuit de meubelfabriek in Strijen voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers. Vakwerk van de bovenste plank. Wilt u dat ook? Door het spuiten van uw meubels door Roubos te laten doen? Laat ons dan uw wensen telefonisch weten. U vindt ons telefoonnummer onderstaand.

Meubels spuiten voor particulieren en ondernemers

Bij Roubos Industrieel Spuiterij werken we voor veel verschillende soorten opdrachtgevers. Dat kan variëren van een grote scheepsbouwer tot een particulier die een zelf ontworpen meubelstuk wil laten spuiten. We vinden het prettig om u met een variatie aan soorten opdrachten van dienst te kunnen zijn. Wilt u dat uw meubels worden gerenoveerd en gespoten zodat ze er weer prachtig uitzien? Doe dan een beroep op onze vakkennis en ervaring. Heeft u dat ene geweldige zelf ontworpen meubelstuk? Klaar voor het spuitwerk? Laat het spuiten dan aan Roubos over. Zo blijft uw project van begin tot einde op koers voor een geweldig eindresultaat.

Meubels spuiten

Welke soorten meubels worden het vaakst aangeboden voor spuitwerk?

Het spuiten van verschillende meubelstukken is een van de specialiteiten van Roubos. In onze meubelfabriek worden vooral de volgende soorten meubelen aangeboden voor spuitwerk:

  • Keukenkastjes
  • Tafels
  • Zelf ontworpen meubelstukken
  • Kasten voor woonkamer en slaapkamer
  • Radiatoren en ombouw voor radiatoren

Daarnaast kunnen we nog allerlei andere objecten van nauwkeurig spuitwerk voorzien. Voor natlakken gaat u natuurlijk ook naar Roubos Industrieel Spuiterij. Metaal overspuiten? Een combinatie van materialen toch dezelfde uitstraling en kleur geven? Dan doet u nooit tevergeefs een beroep op de specialiste vakkennis en ervaring van Roubos.

Contact opnemen met Roubos om uw meubels te laten spuiten

Voor informatie over de mogelijkheden om het spuitwerk te laten doen belt u met Roubos Industrieel Spuiterij op telefoonnummer +31(0)78-6745096. Wij leveren u de hoogst mogelijke kwaliteit tegen de beste prijs. Kom nu ook naar Roubos om uw meubels te laten spuiten.