Slide background

Natlakken

Verf aanbrengen op kunststof en metaal

Zoekt u naar een bedrijf dat ervoor zorgt dat natlakken optimaal wordt uitgevoerd? De juiste expertise en machines vindt u bij Roubos Industrieel Spuiterij. Natlakken doen we in onze werkplaats in Strijen. Wij werken in opdracht van bedrijven en particulieren. Natlakken is een proces, waarbij meerdere verflagen worden aangebracht. De toepassing natlakken zien we vooral terug op metaal en kunststof. De beste resultaten worden behaald door te kiezen voor een grondige voorbereiding. Door de juiste voorbehandeling wordt een basis gelegd voor een duurzaam resultaat. Bij Roubos Industrieel Spuiterij kunnen we bogen op tientallen jaren aan ervaring. We leggen u graag persoonlijk uit wat wij voor uw project met natlakken kunnen betekenen.

Natlakken vraagt soms net een beetje extra

Natlakken wordt niet in alle gebieden in Nederland op dezelfde manier gedaan. Er is namelijk een sterke invloed van de lokale omstandigheden. Daarbij zijn gebieden in Nederland in de buurt van de zee extra kwetsbaar. Dit komt door weersinvloeden en lokale omstandigheden, zoals zeewater. Bij Roubos hebben we veel ervaring met lastige omstandigheden. Door precies op de juiste manier voor te behandelen en de juiste verven en lakken te gebruiken zorgen we voor een resultaat dat, zo lang als mogelijk is, meegaat. Niet voor niets zijn veel van onze opdrachtgevers terug te vinden in de scheepvaartindustrie. Onze klanten weten op welke kwaliteit ze kunnen rekenen. Wilt u ook de voordeligste prijs voor het beste resultaat? Neem dan telefonisch contact met Roubos Industrieel Spuiterij op. U vindt ons telefoonnummer onderstaand.

Voor welke bedrijfstakken voeren we natlakken vooral uit

De opdrachtgevers van Roubos komen uit verschillende bedrijfstakken. Reken op onze expertise en praktisch inzicht. Dit passen wij vooral toe voor:

  • De scheepvaartindustrie
  • Designers
  • Reclamebedrijven
  • Meubelmakers
  • Stand- en interieurbouw

Natlakken

Wij zijn flexibel in onze aanpak. Zo kunt u voor een enkel object gewoon terecht. Daarnaast kunnen we zorgen dat een seriematige productie vlot en professioneel wordt uitgevoerd.

Contact opnemen met Roubos Industrieel Spuiterij over natlakken

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Leg ons uw persoonlijke situatie en wensen voor. Wij zorgen dan dat u een vakkundig advies krijgt. Voor een offerte kunt u eveneens telefonisch contact opnemen. Bel Roubos Industrieel Spuiterij op telefoonnummer +31(0)78-6745096. Voor een professioneel resultaat in natlakken gaat u naar Roubos Industrieel Spuiterij.