Slide background

Industrieel Spuiterij Nieuw-Beijerland

De spuiterij voor het spuiten van een kast, tafel, keuken of ander meubel

Bent u in Nieuw-Beijerland op zoek naar een goede meubelspuiterij? Wilt u een object laten natlakken? De deuren en de kasten laten spuiten? Als particuliere of zakelijke klant bent u dan van harte welkom bij Roubos Industrieel Spuiterij. Wij zijn een meubelspuiterij met veel ervaring dat zorgt voor optimale resultaten. We beschikken over een meubelspuiterij in Strijen. Bij u in de buurt van Nieuw-Beijerland kunt u dus gebruik maken van de kwaliteit en service van dé specialist als het gaat om meubels, deuren, kast en tafel spuiten. Daarbij kunnen we uiteraard nog veel andere objecten voorzien van een fraaie lak- of verflaag. Keukenkastjes of radiator spuiten? Ook daarvoor gaat u in de omgeving van Nieuw-Beijerland naar Roubos Industrieel Spuiterij.

Onze zakelijke klanten in de regio Nieuw Beijerland

We zijn een meubelspuiterij die veel opdrachten voor particulieren uitvoert. De meubelspuiterij kan echter nog veel meer verschillende objecten natlakken en van een nieuwe verflaag voorzien. Dat doen we voor veel bedrijven in de regio Nieuw-Beijerland. Denk bijvoorbeeld aan een machine natlakken of het kantoormeubilair van een frisse look voorzien. Zakelijk gezien behoren ook een flink aantal meubelmakers tot onze vaste klanten. Een tafel of kast laten spuiten? Daarvoor moet u natuurlijk een beroep op onze vakkennis en ervaring. Wilt u een stijladvies over uw te vernieuwen meubels? Laten we daar dan bij u in de buurt van Nieuw-Beijerland eens verder over praten. Op afspraak kunnen we ook bij u op locatie de wensen bespreken.

Een overzicht van onze zakelijke klanten in Nieuw-Beijerland en regio

We werken voor veel verschillende zakelijke klanten. Daarbij vindt u in ieder geval de opdrachtgevers in de volgende beroepen en sectoren:

  • Meubelmakers
  • Interieur- en standbouw
  • Machinebouw
  • Scheepvaart
  • Reclamebureaus

Industrieel Spuiterij Nieuw-Beijerland

Laat uw meubel of keuken renoveren in Nieuw-Beijerland

Voor meer informatie over de mogelijkheden in de meubelspuiterij, natlakken en meubels spuiten kunt u contact met ons opnemen. Roubos Industrieel Spuiterij is te bereiken op telefoonnummer +31(0)78-6745096. We nemen graag de tijd voor uw vragen. Wilt u uw opdracht, bijvoorbeeld tafel of kast spuiten, aan ons verstrekken? Dan zorgen wij voor het best mogelijke resultaat. Met volledige garantie op arbeid en materiaal. Heeft u die ene radiator die u al een tijdlang een doorn in het oog is of wilt u de keuken renoveren? Laat deze dan van een fraaie nieuwe verflaag voorzien bij Roubos Industrieel Spuiterij in de omgeving van Nieuw-Beijerland.