Slide background

Industrieel Spuiterij Numansdorp

Kwaliteit en service bij verven en lakken van objecten

Zoekt u een meubelspuiterij in de buurt van Numansdorp? Bij u in de regio Numansdorp vindt u dan in Strijen Roubos Industrieel Spuiterij. Wij beschikken over een meubelspuiterij waar we meubels, deuren en keukenkastjes spuiten. Ook vanuit Numansdorp kunt u bij ons uitstekend terecht voor het laten spuiten van tafel, kast, radiator of zelfs de complete keuken. Objecten laten natlakken? Dan doet u in Numansdorp en elders nooit tevergeefs een beroep op ons. Roubos Industrieel Spuiterij beschikt over de kennis en de materialen om bijna alle objecten te kunnen voorzien van een verf- of laklaag. Dat doen we voor ondernemers en particulieren in de regio Numansdorp. Heeft u een opdracht voor ons in gedachten? Bijvoorbeeld de meubels laten spuiten of de radiator van een nieuwe verflaag laten voorzien? Neem dan vrijblijvend contact met Roubos Industrieel Spuiterij op om de wensen te bespreken. Wij staan voor u klaar in de buurt van Numansdorp.

Nieuwe meubels of vernieuwde meubels in Numansdorp?

Wellicht denkt u erover om uw oude meubels de deur uit te doen en te vervangen door nieuwe meubels. Soms is dat een kwestie van beschadigde en kapotte meubels die “op” zijn. Meestal is er echter sprake van de wens om iets nieuws in het interieur te hebben. Daar kunnen we in de meubelspuiterij van Roubos zeker iets mee. Wij kunnen namelijk de kast en/of de tafel en de meubels spuiten. Dan heeft u dat gewenste nieuwe meubilair. Daarbij kunt u rekenen op het best denkbare resultaat en ons advies over kleur en stijl. Zeker als het gaat om klassieke en oerdegelijke eiken meubels is er veel mogelijk. Deze meubels zijn immers zo goed in kwaliteit dat ze wel onverwoestbaar lijken. Met een andere kleur en degelijk spuitwerk in onze meubelspuiterij heeft u binnen korte tijd de beschikking over een fraaie en compleet vernieuwde look and feel in uw interieur.

De voordelen van vernieuwen in plaats van vervangen

Er zijn een aantal redenen te benoemen waarom het spuiten en vernieuwen van keukenkastjes, tafel, kast en meubels de voorkeur kan hebben boven vervangen;

  • Geen lange levertijden
  • Voordeliger
  • Minder milieubelasting door afwezigheid nieuwe productie
  • Duurzaam gebruik van uw meubilair
  • Het creëren van uw eigen uniek look

Industrieel Spuiterij Numansdorp

Uw contactgegevens voor meubelspuiterij Roubos bij Numansdorp

Voor meer informatie belt u met Roubos Industrieel Spuiterij op telefoonnummer +31(0)78-6745096. Wij helpen u graag verder bij natlakken en meubels spuiten in Numansdorp.