Slide background

Industrieel Spuiterij Oud-Beijerland

Veel verschillende objecten van professioneel spuitwerk laten voorzien?

Een kast of radiator spuiten in Oud-Beijerland? Dat zijn slechts 2 voorbeelden van objecten die we bij Roubos Industrieel Spuiterij bij u in de omgeving van Oud-Beijerland uitvoeren. Meubels en de keuken spuiten in Oud-Beijerland? Dat doen we voor u los of als gecombineerd project. Onze klanten komen uit de zakelijke en uit de particuliere sector. Onze meubelspuiterij staat bij u in de buurt van Oud-Beijerland. De meubelspuiterij is namelijk gevestigd in Strijen. Gaat u binnenkort de keuken renoveren? Wilt u daarbij de keukenkastjes laten spuiten? Dan gaat u voor het ideale antwoord op uw vragen daarover toch ook naar Roubos Industrieel Spuiterij? We bieden u graag een vrijblijvende prijsopgave voor natlakken, meubels spuiten en over onze komende bijdrage om de keuken te renoveren in Oud-Beijerland of elders in de regio.

Een praktijkvoorbeeld in keuken renoveren in Oud-Beijerland

Een echtpaar was van plan om de woning te verkopen. Deze woning werd weliswaar regelmatig bezocht door potentiële kopers. Deze haakten echter opvallend vaak af, omdat de keuken een nogal afwijkende stijl had. Prima apparatuur in de keuken en ook met de opstelling van de keukenkastjes was niets mis. De stijl en de kleur waren echter te uitgesproken en pasten bij een stijl uit het laatste deel van de vorige eeuw. De keukenkastjes spuiten in een andere tijdloze kleur was hier de wens. De keukenkastjes werden gedemonteerd en naar onze meubelspuiterij gebracht. Daar hebben we het spuitwerk voor de keukenkastjes gedaan. In een tijdloze kleur ditmaal. Het hielp! De woning werd niet meer afgekeurd door kopers vanwege stijl en kleur in de keuken. Binnen een aantal weken werd deze woning alsnog succesvol verkocht.

Spuitwerk aan veel verschillende objecten

Meubels spuiten is een van onze werkzaamheden. U kunt zeker ook terecht voor het laten spuiten van de volgende objecten:

  • Keuken
  • Kast
  • Tafel
  • Radiator
  • Deuren

Een veelgevraagde techniek is ook het natlakken. Dit doen we eveneens voor particulieren en zakelijke klanten.

Industrieel Spuiterij Oud-Beijerland

Contact opnemen met de meubelspuiterij bij Ouder-Beijerland

Bij Roubos Industrieel Spuiterij geven we u graag meer informatie over de mogelijkheden om deuren, keuken, kast, tafel en radiator te laten spuiten. Voor zakelijke en particuliere vragen kunt u ons bellen op telefoonnummer +31(0)78-6745096. Keuken renoveren in Oud-Beijerland? Meubels of andere objecten laten spuiten? Dan zit u bij Roubos in de regio Oud-Beijerland helemaal goed.