Slide background

Industrieel Spuiterij Puttershoek

Over Roubos Industrieel Spuiterij

Zoekt u in Puttershoek naar een goede, betrouwbare meubelspuiterij? Bij u in de buurt van Puttershoek is Roubos Industrieel Spuiterij gevestigd. Wij werken vanuit onze meubelspuiterij in Strijen voor klanten door de gehele regio Hoeksche Waard. Voor u in Puttershoek bieden wij de beste kwaliteit en service. Daarbij gaat het vooral om natlakken en keuken, keukenkastjes, meubels en deuren spuiten. Evengoed kunnen wij uw tafel, kast of bijvoorbeeld radiator spuiten en (waar van toepassing) natlakken. Is er een aanleiding om ons bij u in Puttershoek langs te laten komen? Bijvoorbeeld omdat u de keuken wilt renoveren en ons advies over het spuitwerk nodig hebt? Dan komen we natuurlijk hiervoor graag naar Puttershoek. Wij bespreken uw eisen en wensen en zorgen dat u een scherp geprijsde offerte binnen korte tijd in huis heeft.

Onze zakelijke klanten in Puttershoek

Onze zakelijke klanten bevinden zich vooral in de scheepvaart- en machine-industrie. Daarnaast vinden meubelmakers en interieurdesigners steeds beter de weg naar onze dienstverlening. We attenderen u ook graag op de mogelijkheden om promotie en reclamemateriaal van spuitwerk te voorzien. Dat kan voor een individueel object, maar zeker ook seriematig.

Wij spuiten veel verschillende objecten, maar vooral…

  • Uw keuken en de keukenkastjes
  • Nieuwe en gebruikte meubels
  • Een radiator of meerdere radiatoren in serie
  • De tafel die nu echt wel een opknapbeurt kan gebruiken
  • Uw kostbare maatwerk kast waar u zoveel aan gehecht bent

U bepaalt uiteraard volgens welke stijl wij natlakken en het spuitwerk verzorgen. Reken daarbij op onze vakkennis en inzicht. Het resultaat wordt precies zoals u al verwacht had. Misschien zelfs nog wel een tikje beter. Wij zorgen in ieder geval voor het vertalen van uw wensen naar het best mogelijke resultaat.

Puttershoek

Uw contactgegevens in Puttershoek voor meubelspuiterij Roubos

We geven u telefonisch graag meer informatie. Bijvoorbeeld over onze aanpak als het gaat om de tafel, kast of radiator spuiten. Bel Roubos Industrieel Spuiterij op telefoonnummer +31(0)78-6745096 voor gerichte informatie over de mogelijkheden in de meubelspuiterij. Heeft u bijzondere wensen? Een afwijkende stijl in gedachten bij het renoveren van de keuken? Lijken de keuken, deuren en de keukenkastjes spuiten een enorme uitdaging? Dan maken we het u in Puttershoek of elders toch wat gemakkelijker? Met de keuze voor het vakwerk van Roubos Industrieel Spuiterij bij Puttershoek.