Slide background

Radiator spuiten

Positief of negatief in het oog springend

Wilt u een radiator laten spuiten? Dan is de kans groot dat u dit doet, omdat de huidige radiator niet (meer) de uitstraling heeft die u wenst. Het spuiten doen we in onze moderne faciliteit in Strijen in de Hoeksche Waard. Onze vakkundige medewerkers zorgen ervoor dat u het beste resultaat krijgt. Bij het spuiten van radiatoren is de meest toegepaste techniek natlakken. Vanuit onze expertise weten we precies welke en hoeveel lagen er bij het spuiten nodig zijn. Wilt u ook die oude en afgebladderde radiator eens goed laten behandelen? Dan helpen we u daarmee snel en voordelig. Zijn bepaalde radiatoren in uw woning of kantoor u een doorn in het oog? Laten we daar dan samen eens goed naar kijken. We zijn ervan overtuigd dat we met het juiste spuitwerk kunnen zorgen dat uw radiatoren er weer fris en verzorgd uitzien. Dat is altijd een stuk voordeliger dan het vervangen van de radiatoren.

Ook een nieuwe radiator spuiten en afwerken

We zorgen natuurlijk niet alleen dat uw oude radiator weer een frisse look krijgt. We kunnen ook nieuwe radiatoren voor u spuiten. Dat is mogelijk voor een enkele radiator. Wilt u een hele serie radiatoren van spuitwerk laten voorzien? Neem dan contact met ons op om de hoeveelheid en gewenste kleuren te bespreken. Wij zorgen dan dat we u voorzien van een passende offerte. Altijd scherp geprijsd en van de beste kwaliteit. U maakt gebruik van onze moderne faciliteiten. Dat zorgt ervoor dat we u een optimaal resultaat kunnen garanderen. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder de benodigde ervaring. Bij Roubos Industrieel Spuiterij beschikken we daarover. Dat zorgt er mede voor dat we net dat beetje extra kunnen leveren dat nodig is om de beste oplossingen te kunnen toepassen. Mogen we u daar binnenkort ook van overtuigen? Bijvoorbeeld met het spuiten van een radiator?

Roubos is er voor particulieren en bedrijven

Wij kennen vele soorten verschillende opdrachtgevers. Van de kleine zelfstandige ontwerpers tot grote industriële bedrijven. Een kleine greep uit ons klantenbestand:

  • Reclamebedrijven
  • Ontwerpers
  • Standbouwers
  • Scheepvaartindustrie
  • Architecten

canstockphoto4702784

Uw contactgegevens van Roubos voor radiator spuiten

Wilt u meer weten over Roubos Industrieel Spuiterij? Wilt u direct een afspraak maken? Een situatie voorleggen? Bel dan met Roubos Industrieel Spuiterij op telefoonnummer +31(0)78-6745096. Wij bieden u een vrijblijvend advies en scherpe prijzen. U kunt ook direct om een offerte verzoeken. Wij zijn uw specialist als het gaat om radiator spuiten en andere specialistische toepassingen in de spuiterij.