Slide background

Spuiterij Dordrecht

Spuitwerk voor bedrijven en consumenten

In Dordrecht op zoek naar een meubelspuiterij? In de regio Dordrecht verzorgen wij natlakken en meubels spuiten bij Roubos Industrieel Spuiterij. Keuken, keukenkastjes, tafel, deuren, kast en radiator spuiten? Zomaar een greep uit de mogelijkheden die we u in meubelspuiterij Roubos te bieden hebben. We werken in opdracht van particulieren en zakelijke opdrachtgevers. Dat kan zijn omdat u de wens heeft om de keuken te renoveren en daarbij de keukenkastjes wilt laten spuiten. Voor industriële objecten draaien wij ook onze hand niet om. Individuele deuren of een serie deuren natlakken? U kunt rekenen in Dordrecht en elders op onze inzet om er vakkundig een uitstekend resultaat uit te halen. We leggen u in een persoonlijk gesprek graag meer uit over hetgeen we in uw situatie in Dordrecht kunnen betekenen. Belt u ons voor informatie en een afspraak? U vindt ons telefoonnummer onderstaand.

Keuken renoveren Dordrecht? 

Als u uw keuken wilt renoveren, dan kunt u de kastjes hergebruiken door deze te laten spuiten. Een nieuwe keuken heeft u dan voor een fractie van de prijs. Keukenkastjes kunnen wij spuiten in elke kleur.

MeubelSpuiterij Dordrecht

Ook meubels geven wij graag een tweede leven. In onze meubelspuiterij geven wij Stoelen, tafels en kasten een nieuwe look. Zonder al te veel kosten krijgt uw interieur daardoor een volledig nieuwe sfeer. Laat uw meubels spuiten in onze spuiterij op enkele minuutjes rijden van Dordrecht.

 

Opdrachtgevers uit Dordrecht

Om u een indruk te geven van het soort bedrijven waar we als Roubos Industrieel Spuiterij vaak voor werken hierbij een vijftal sectoren en bedrijven waar we voor werken:

  • Scheepvaartbedrijven
  • Meubelmakers
  • Marketing organisaties
  • Machine-industrie
  • Standbouw en interieur design

Industrieel Spuiterij Dordrecht

Neem contact op met meubelspuiterij Roubos in de buurt van Dordrecht

Bel Roubos Industrieel Spuiterij op telefoonnummer +31(0)78-6745096 voor meer informatie over de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder met ideeën en tips als u de keuken gaat renoveren. Voor een optimaal eindresultaat bij tafel, kast en keuken spuiten staan wij garant. Net als voor keukenkastjes, meubels, deuren en radiator spuiten. Stuur ons een mail met uw opdracht!