Slide background

Industrieel Spuiterij Strijen

Frisse nieuwe lak en verf zorgt voor een mooie uitstraling

Wilt u deuren laten spuiten in Strijen? Radiator laten spuiten in Strijen? Als particulier of vanuit een bedrijf gaat u dan in Strijen naar Roubos Industrieel Spuiterij. Wij zijn niet uitsluitend een meubelspuiterij, maar kunnen alle denkbare objecten spuiten. Dit doen we voor bedrijven in verschillende sectoren. Denk bijvoorbeeld aan meubelmakers, standbouwers, bedrijven in de scheepvaart en reclamebedrijven. Dat doen we voor klanten in de zeer ruime regio Strijen. Wilt u een object laten natlakken of juist de keukenkastjes en de tafel in een frisse nieuwe kleur laten spuiten? Dan gaat u in Strijen naar Roubos Industrieel Spuiterij. Wij kunnen ook bij u langskomen. Dit doen we vaker als er sprake is van grotere objecten die wat lastiger te verplaatsen zijn. Ook voor het kiezen van de juiste stijl voor uw interieur kunt u gebruikmaken van onze kennis, ervaring en inzicht.

Breng uw verouderde meubels naar de meubelspuiterij in Strijen

Heeft u nog zo’n robuuste eiken tafel en meubels die u wilt laten spuiten? Dan combineert u de degelijke stijl van eiken meubels met een moderne stijl en frisse eigentijdse look. Wij zorgen ervoor dat uw ouderwetse meubels weer een stijl krijgen anno nu. U kunt gebruikmaken van onze kennis en vaardigheden om precies de juiste kleur en stijl te kunnen bepalen. Met deze aanpak bent u zelf ook duurzaam bezig. Steeds vaker kiezen onze klanten ervoor om de meubels, zoals een tafel, te laten spuiten. Daarmee krijgen objecten een tweede leven. De robuustheid van de ooit immens populaire zware eiken meubels is nog steeds ongekend. Vrijwel onverwoestbaar en zelfs qua stijl soms verrassend goed in te passen in een modern interieur. Duurzaam en nog eens goed voor een volgende dertig jaar gebruiksgemak. Daar doet u iedereen een plezier mee. Bent u de kleur die nu populair is over een aantal jaren weer zat? Dan zetten we er dan toch nog een keer een frisse nieuwe kleur op in onze meubelspuiterij? Uw keuze en uw stijl zijn leidend bij ons advies.

Voor welke materialen en werkzaamheden kunt u bij Roubos terecht?

Bij Industrieel Spuiterij Roubos in Strijen kunt u onder andere terecht voor de volgende materialen en werkzaamheden:

Industrieel Spuiterij Strijen

Contact opnemen met Roubos Industrieel Spuiterij in Strijen

Bel met Roubos Industrieel Spuiterij op telefoonnummer +31(0)78-6745096 voor meer informatie over de mogelijkheden in Strijen.