Slide background

Tafel spuiten

Tafels worden (weer) mooi met professioneel spuitwerk

Zoekt u naar een professionele spuiterij die uw tafel kan spuiten? Dan vindt u in Strijen de meubelspuiterij van Roubos Industrieel Spuiterij. Wij leveren spuitwerk voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. U kunt bij ons terecht voor het laten spuiten van een enkele tafel. Evengoed kunnen wij echter een grote productieopdracht voor u uitvoeren. Wij zijn een bedrijf met tientallen jaren aan ervaring en werken op de meest praktische manier. Heeft u een tafel die u zelf heeft ontworpen? Wilt u dat deze tafel wordt voorzien van het allerbeste spuitwerk? Dan gaat u toch zeker ook naar Roubos Industrieel Spuiterij? Heeft u wellicht een verouderde tafel die u graag een nieuwe look wilt geven? Laat deze dan spuiten bij Roubos. Het resultaat zal u aangenaam verrassen. Neem contact op met ons onderstaande telefoonnummer om uw persoonlijke wensen met ons te bespreken.

Een voorbeeld van een tafel spuiten

Voor een klant uit de Hoeksche Waard mochten we bij Roubos een mooie opdracht uitvoeren. De klant had een bijzondere tafel ontworpen en wilde deze bij ons laten spuiten in verschillende kleuren. De tekening daarvoor was door de klant zelf gemaakt. Het object zelf was gemaakt van massief eikenhout en klaar om gespoten te worden. In totaal 18 kleuren werden gebruikt om dit fraaie meubilair te voorzien van uniek spuitwerk. Tot volle tevredenheid van de klant uiteraard. Natuurlijk had hij zelf het ontwerp gemaakt en de tekening gemaakt. Dat moeten we dan in de praktijk natuurlijk in de meubelspuiterij natuurlijk nog wel waar maken. Dat doen we iedere keer uiteraard graag. Heeft u ook zo’n uniek meubelstuk dat u door ons wilt laten spuiten? Vraag dan om vrijblijvend advies en een voordelig geprijsde offerte.

Welke objecten kunt u zoal laten spuiten bij Roubos?

We kunnen veel verschillende soorten objecten van professioneel spuitwerk voorzien. Dit zijn veel voorkomende objecten die bij ons in de meubelspuiterij worden voorzien van een fraaie lak- of verflaag:

  • Tafels
  • Kasten
  • Keukenkastjes
  • Complete keukens
  • Machines (voor de industrie)

Daarnaast verrichten we ook veel werk voor meubelmakers, designers en reclamebureaus.

tafel spuiten

Contact met Roubos over uw tafel spuiten of ander spuitwerk

Voor informatie over de mogelijkheden belt u met Roubos Industrieel Spuiterij op telefoonnummer +31(0)78-6745096. Wij zijn u graag van dienst. Mogen we uw opdracht uitvoeren? Dan zorgen voor het beste denkbare resultaat. Bijvoorbeeld als het gaat om een tafel spuiten.