Slide background

Industrieel Spuiterij Zuid-Beijerland

Nieuwe meubels of duurzaam opknappen?

Bent u op zoek naar een meubelspuiterij in de buurt van Zuid-Beijerland? Dan vindt u bij u in de buurt van Zuid-Beijerland Roubos Industrieel Spuiterij. Wij werken voor particulieren en zakelijke klanten. Wilt u het beste resultaat en de beste prijs? Dan zorgen we daarvoor met keukenkastjes, tafel, kast en radiator spuiten. Verschillende meubels of een volledige keuken spuiten is overigens ook geen enkel probleem. Bij Zuid-Beijerland hebben we in Strijen een professionele meubelspuiterij voor u ter beschikking. Natlakken is een van de werkzaamheden die wij voor u in Zuid-Beijerland en elders uitvoeren. Door ons in te schakelen om meubels en de keuken te spuiten werkt ook u aan duurzaamheid. U kunt de gehele keuken en uw meubels vervangen door nieuw. Door objecten te laten natlakken of door een nieuwe verf- of laklaag aan te brengen heeft u echter iets dat er ook als nieuw uitziet. Daarbij is hergebruik natuurlijk vele malen duurzamer dan het belasten van het milieu door een nieuwe productie van meubels of bijvoorbeeld een keuken in Zuid-Beijerland te laten plaatsen.

Roubos Industrieel Spuiterij. Ook voor bedrijven in Zuid-Beijerland

Wij werken niet uitsluitend voor particulieren die in Zuid-Beijerland of elders de radiator, de meubels of bijvoorbeeld een kast laten spuiten. Wij werken ook voor bedrijven. Wilt u bijvoorbeeld een machine laten natlakken? Een serie geproduceerde meubels laten spuiten? Dan bent u bij Roubos Industrieel Spuiterij in Strijen helemaal op de juiste plaats. We kunnen daarbij onze dienstverlening uitvoeren in de meubelspuiterij. Ook is het mogelijk dat wij naar u toekomen om de wensen te bespreken. Bij een complexe uitvoering zorgen we altijd dat we samen gaan voor de meest praktische oplossing. Over het algemeen zal u dit tijd en geld schelen. Zullen we binnenkort eens over uw soort opdracht verder praten?

Welke objecten kunt u laten natlakken en/of spuiten bij Roubos?

Roubos Industrieel Spuiterij kan veel verschillende soorten objecten van spuitwerk voorzien of natlakken. Veel voorkomende objecten zijn:

  • Deuren
  • Keukenkastjes
  • Meubels
  • Radiatoren
  • Kast, tafel en maatwerk meubilair

Zuid-Beijerland

Contact opnemen met industrieel meubelspuiterij bij Zuid-Beijerland

Bel Roubos Industrieel Spuiterij op telefoonnummer +31(0)78-6745096 voor meer informatie. Over de mogelijkheden in de meubelspuiterij geven we u graag uitgebreide voorlichting. Horen we binnenkort ook meer over uw wensen op het gebied van natlakken en tafel, radiator en bijvoorbeeld kast spuiten in de buurt van Zuid-Beijerland?