Slide background

Meubelspuiterij

De beste kwaliteit in spuitwerk voor de voordeligste prijs

Bent u op zoek naar een professionele meubelspuiterij? Kies dan voor de betrouwbare service en dienstverlening van Roubos Industrieel Spuiterij. Onze meubelspuiterij is gevestigd in Strijen. De meubelspuiterij in de Hoeksche Waard voert opdrachten voor consumenten en bedrijven uit. We kunnen in de meubelspuiterij veel verschillende materialen spuiten en natlakken. Pvc, hout, metaal of mdf? Zomaar een paar van de materialen die met grote regelmaat onze meubelspuiterij verlaten. Op weg naar een klant die altijd kan rekenen op de beste kwaliteit spuitwerk en natlakken. Dat doen we inmiddels al tientallen jaren. Heeft u een wens op het gebied van spuitwerk voor meubels en andere objecten? Laat het dan weten aan meubelspuiterij Roubos. Wij zorgen voor een optimaal resultaat tegen een voordelige prijs.

Ons werk voor bedrijven in de meubelspuiterij

We hebben klanten uit verschillende sectoren die het verfijnde werk op een uniek object of seriematig laten uitvoeren bij Roubos. Deze bedrijven komen uit de scheepvaart, de machine-industrie en meubelmaak industrie. We verwelkomen ook opdrachtgevers uit de reclamewereld en designer die hun ontwerpen op de best mogelijke manier met lak of verf af willen laten werken. We laten u tijdens een persoonlijk gesprek graag weten welke mogelijkheden we u kunnen bieden. Om contact op te nemen kunt u ons bellen. Ons telefoonnummer vindt u onderstaand.

Een aantal veel voorkomende verzoeken van onze klanten

In principe kunnen we ieder soort materiaal voorzien van een vakkundige lak- of verflaag. De meeste van onze klanten komen voor het laten spuiten van de volgende objecten:

  • Kasten
  • Tafels
  • Keukenkastjes
  • Deuren
  • Radiatoren

Meubelspuiterij

Verder zien we de laatste jaren steeds vaker verzoeken binnenkomen om het spuitwerk voor meubelmakers uit te voeren. Een uniek ontwerp dat vakkundig door ons van lak of verf is voorzien. Dat is waar iedereen toch blij van wordt? Dit kunt u uiteraard ook als consument met uw eigen ontwerp laten realiseren.

Contact opnemen met meubelspuiterij Roubos Industrieel Spuiterij

Wilt u meer weten over de mogelijkheden in uw persoonlijke situatie? Laat het ons dan weten, zodat wij u een vakkundig antwoord kunnen geven. Bel Roubos Industrieel Spuiterij op telefoonnummer +31(0)78-6745096. U kunt ook een persoonlijke afspraak bij u of ons laten plannen. Wij zijn flexibel en maken uw wensen waar. Als specialistische meubelspuiterij in de Hoeksche Waard.